De eerste keer

Een aantal jaren geleden kreeg ik van de nicht van mijn moeder een heleboel prachtig boekbind materiaal en gereedschap dat ze zelf niet meer gebruikte. Wat ze ook had was een mini boekje, volgens haar het allereerste boekje dat ik ooit gemaakt heb. Ik herinner me niet veel van dat specifieke boekje maar het is heel goed mogelijk dat ze gelijk had. Mijn grootmoeder maakte naast poppen en vilten beesten ook regelmatig doosjes en kleine boekjes om cadeau te doen, ik was als kind na school bijna altijd bij haar te vinden en koester talloze herinneringen aan dat we samen dingen zaten te knutselen. Ongetwijfeld heb ik ooit helemaal zelf ook een mini boekje willen maken en dat ik dit stofje voor de kaft heb gekozen is ook niet verwonderlijk.
Ik moet ongeveer 11 geweest zijn, het formaat is 3×2 cm.

Een gedachte over “De eerste keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.